Back to News

Borealis tekent overeenkomst om controlerend belang te verwerven in Zuid-Koreaanse compoundproducent DYM Solution Co. Ltd

photo: Head Quarter & Smart factory

photo: © DYM Solution Co. Ltd

Borealis, een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen, maakt bekend dat het een overeenkomst heeft ondertekend om een controlerend belang te verwerven in de Zuid-Koreaanse compoundproducent DYM Solution Co. Ltd. De overeenkomst en transactie moeten nog worden goedgekeurd door de regulerende instanties.

DYM Solution Co. Ltd., gevestigd in het Zuid-Koreaanse Cheonan, werd in 1992 opgericht en maakt compoundoplossingen voor de internationale draad- en kabelsector. Het bedrijf is gespecialiseerd in halfgeleidende, halogeenvrije, brandvertragende (HFFR), rubber en silaan compounds.

Met deze investering wil Borealis de wereldwijde voetafdruk voor draad & kabel uitbreiden die het samen met Borouge heeft, en zo zijn missie 'Bringing Energy All Around' realiseren. Borealis zal kunnen voortbouwen op zijn uitgebreide en gesofistikeerde portfolio, met complementaire producten en technologieën voor halfgeleidende, brandvertragende, rubber en silaan compounds.

“Met deze toegang tot een Aziatische productievestiging kunnen we veel beter aan de verdere organische groei van Borealis en Borouge werken. Zo kunnen we nog beter voldoen aan de vereisten van onze draad- en kabelklanten,” aldus Alfred Stern, Chief Executive van Borealis.

EINDE

photo: Head Quarter & Smart factory

photo: © DYM Solution Co. Ltd

Downloads
Borealis tekent overeenkomst om controlerend belang te verwerven in Zuid-Koreaanse compoundproducent DYM Solution Co. Ltd English, Dutch
photo: Head Quarter & Smart factory photo: © DYM Solution Co. Ltd
Media Contact
Group Media desk
Virginia Wieser, Lena Lehner
+43 1 22 400 899 (Vienna, Austria)
media@borealisgroup.com