Latauslista
Locations / Sites

Rakenne ja omistajat

Borealiksen omistavat itävaltalainen, kansainvälisesti toimiva öljy- ja kaasuyhtiö OMV (75 %) ja abudhabilainen Mubadala investointiyhtiö (25 %). Toimitamme palveluita ja tuotteita asiakkaillemme maailmalaajuisesti Borealiksen ja kahden tärkeän yhteisyrityksemme kautta: Arabiemiraateista käsin toimivan Borougen (omistus yhdessä ADNOC:in kanssa), sekä USA:sta käsin toimivan Baystarin™ (omistus yhdessä Totalin kanssa).

Family of companies

Yhtiön taustavoimat

OMV Aktiengesellschaft

OMV valmistaa ja markkinoi öljyä ja kaasua, innovatiivista energiaa sekä korkealuokkaisia petrokemian ratkaisuja - vastuullisella tavalla. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 23 miljardia euroa ja sen palveluksessa oli yli 20 000 henkilöä, joka tekee siitä yhden Itävallan suurimmista pörssilistatuista teollisuusyhtiöistä.

Mubadala Investment Company

Maailmanlaajuisesti toimiva sijoitusrahasto Mubadala on edelläkävijä, joka sijoittamalla huolellisesti harkittuihin kohteisiin ja noudattamalla korkeita eettisiä periaatteita, pyrkii edistämään Abu Dhabin tulevaisuutta turvaavaa talouskasvua. Mubadala on Abu Dhabin johtava strateginen sijoitusyhtiö, joka toimii 13 sektorilla ja yli 30 maassa luoden kestävää lisäarvoa osakkeenomistajallemme Abu Dhabin hallitukselle. Toimintamme ydinaluetta on kansainvälisten edelläkävijäyhtiöiden kehittäminen eri sektoreilla, esimerkiksi ilmailualalla, tieto- ja viestintäteknologiassa, puolijohteissa, metalli- ja kaivosteollisuudessa sekä uusiutuvassa energiassa, käyttöhyödykkeissä, sekä erilaisten rahoitus-holdingien hallinta. Öljy- ja kaasualalla sijoitamme pitkäaikaisen asiantuntemuksemme pohjalta laaja-alaisesti koko hiilivetykenttään, ja edistämme Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kasvumahdollisuuksia myös sijoittamalla terveydenhuoltoon, kiinteistöihin ja puolustusteollisuuteen. Sijoitustoimintamme pääperiaatteita ovat kumppanuus alan huippuorganisaatioiden kanssa ja sitoutuminen huippuluokan hallinnointi- ja ohjausjärjestelmiin.