Locations / Sites
Takaisin

Borealikselle myönnettiin vuoden 2022 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkinto - Yrityspalkintokilpailun teemana "Työhyvinvointi - avain menestykseen"

Borealis Polymers Oy:lle myönnettiin torstaina 12.5.2022 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkintokilpailun 2022 voitto. Palkintoraadin mielestä Borealis on panostanut merkittävästi työhyvinvoinnin kehittämiseen ja ottanut käyttöön vaikuttavia työhyvinvointikäytäntöjä Covid-19 pandemian aikana. ”Borealis Polymers on erinomainen esimerkki yrityksestä, joka panostaa aktiivisesti ja suunnitelmallisesti henkilöstöönsä monella eri tavalla. Yritys on pystynyt menestyksekkäästi jatkamaan terveen elämäntavan tukemista myös pandemian aikana”, painottaa Katarina Enholm, palkintolautakunnan ja Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön puheenjohtaja, Brunbergin toimitusjohtaja.
Kuvassa Borealiksen edustajat: työsuojeluvaltuutettu Marko Klemola, työsuojelupäällikkö Sanna Ronkainen, toimitusjohtaja Salla Roni-Poranen ja työsuojeluvaltuutettu Petri Taanila.

”Henkilöstö on Borealiksen tärkein menestystekijä ja pidämme työhyvinvointia ensiarvoisen tärkeänä. On todella hienoa, että työhyvinvoinnin eteen tekemämme työ huomioitiin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkinnolla”, iloitsee Salla Roni-Poranen, Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtaja.

Borealis tukee aktiivisesti henkilöstönsä tervettä elämäntapaa, joka tähtää fyysiseen, henkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Olennaisena osana on myös sitoutuminen mielekkääseen työhön sekä mahdollisuus oppia ja kehittää omaa osaamista. Borealiksella työhyvinvointia toteutetaan moniulotteisesti ja sitä kehittää mm. TYHY-ryhmä, joka seuraa toiminnan vaikutuksia ja kerää palautetta henkilöstöltä

”Kun Covid-19 pandemia alkoi, sopeutimme työhyvinvointiin liittyviä toimenpiteitä korona-aikaan sopiviksi ja kehitimme uusia keinoja tukeaksemme henkilöstön hyvinvointia. Ymmärsimme, miten ennennäkemättömässä tilanteessa olimme ja kuinka tärkeää on edelleen pitää huolta henkilöstöstämme, jonka varassa on liiketoiminnan jatkuvuus myös poikkeuksellisina aikoina”, kertoo Salla Roni-Poranen.

Covid-19 pandemian aikana tarjottiin fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen liikunta- ja hyvinvointiyritys Sporttipollarin järjestämiä virtuaalisia etätreenejä sekä etäravintovalmennusta. Elämäntapamuutoksiin kannustava Kärppä-elämäntaparyhmä pystyttiin pitämään korona-aikana käynnissä. Hyvinvoinnin ja stressinhallinnan tueksi otettiin käyttöön Auntie-palvelu ja järjestettiin ”Tovi työhyvinvointia virtuaalisesti” -tapahtumia, joissa ammattilaisten avulla annettiin tukea arjen jaksamiseen. Koko pandemian ajan on tehty säännöllistä viestintää henkilöstölle koronatilanteesta ja vallitsevista rajoituksista.

Yrityspalkinnon vastaanottivat Itä-Uudenmaan kauppakamarin järjestämässä Elinkeinoaamuseminaarissa Borealiksen edustajina Salla Roni-Poranen, toimitusjohtaja, Sanna Ronkainen, työsuojelupäällikkö, Marko Klemola toimihenkilöiden työsuojeluvaltuutettu ja Petri Taanila, työntekijöiden työsuojeluvaltuutettu.

Lue Itä-Uudenmaan Kauppakamarin lehdistötiedote täältä.

Kuvassa Borealiksen edustajat: työsuojeluvaltuutettu Marko Klemola, työsuojelupäällikkö Sanna Ronkainen, toimitusjohtaja Salla Roni-Poranen ja työsuojeluvaltuutettu Petri Taanila.

Yhteystiedot medialle
Tiina Paulamaki
Regional Communications Specialist

Lisää asiasta

Uutiset – 16. May 2022

Borealis mukana PlastExpo Nordic –messuilla 18.-19.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Lue lisää

Uutiset – 6. May 2022

Borealis tarjoaa kesätöitä noin 75:lle opiskelijalle

Lue lisää

Uutiset – 14. March 2022

Ukrainan sodan aiheuttamat muutokset Borealiksen liiketoimintaan

Lue lisää

Uutiset – 1. March 2022

Borealis vietti 28. vuosipäiväänsä palkitsemalla henkilöstöään

Lue lisää

Lehdistötiedote – 21. February 2022

Borealis käynnistää merkittävän tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyön muoviteollisuuden kestävän tulevaisuuden edistämiseksi

Lue lisää

Lehdistötiedote – 17. February 2022

Borealis ja Fortum solmivat uuden pitkäaikaisen sähkönostosopimuksen uusiutuvan energian toimittamisesta Suomessa sijaitseviin tuotantolaitoksiin

Lue lisää

Uutiset – 15. February 2022

50 vuotta sitten toimitettiin ensimmäiset polyeteenimuovit Borealis Porvoon LDPE-laitokselta asiakkaalle

Lue lisää

Uutiset – 31. January 2022

Toiminta COVID-19 –pandemian aikana, päivitys 31. tammikuuta 2022

Lue lisää

Uutiset – 9. December 2021

Borealis tukee Helsingin yliopiston uutta kiertotalouden kemian professuuria

Lue lisää