Commitment

Borealis wil een proactieve bijdrage leveren aan de samenleving door echte maatschappelijke uitdagingen aan te pakken en doeltreffende oplossingen aan te reiken. De gezondheid en veiligheid van zijn medewerkers en de omliggende gemeenschappen beschermen is de kernverantwoordelijkheid van een chemiebedrijf en een topprioriteit voor Borealis.

Borealis zet zich in voor de principes van Responsible Care®, een initiatief om de veiligheidsprestaties in de chemische industrie te verbeteren. Het engagement van Borealis op het vlak van ethisch ondernemen is stevig verankerd in de waarden van het bedrijf. De kwaliteitsverbintenis van Borealis is opgenomen in het kwaliteitsbeleid voor de hele onderneming en is verankerd in alle activiteiten.

De waarden van Borealis

Onze waarden bepalen ons handelen

 • We care

  Door rekening te houden met de impact van alles wat we doen.

  We tonen respect, laten onze stem horen en handelen op een verantwoordelijke manier naar elkaar toe, onze klanten en het milieu.

  We care
 • We're curious

  Door vandaag nieuwe perspectieven te verwelkomen, werken we aan morgen.

  We leren door inclusief te zijn, vragen te stellen, onze kennis te delen en moed te hebben om nieuwe dingen uit te proberen.

  We are curious
 • We progress

  Door obstakels te overwinnen en oplossingen te vinden, leveren we topprestaties

  We nemen onze verantwoordelijkheid, vertrouwen en versterken elkaar om moedige beslissingen te nemen en veilig en snel resultaten te boeken.

  We progress