Borealis

Borealis on yksi maailman johtavista edistyneiden ja kestävien polyolefiiniratkaisujen toimittajista. Euroopassa Borealis on myös polyolefiinien kierrätyksen innovatiivinen johtaja ja merkittävä peruskemikaalien tuottaja. Hyödynnämme polymeeriasiantuntemustamme ja vuosikymmenten kokemustamme tarjotaksemme arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja keskeisille teollisuudenaloille, muun muassa kuluttajatuotteisiin, energiaan, terveydenhuoltoon, infrastruktuuriin ja liikkumiseen.

Borealis Porvoo

Borealis Polymers Oy on osa kansainvälistä Borealis-konsernia. Polyolefiineja ja peruskemikaaleja valmistava Borealis Polymers Oy toimii Porvoon Kilpilahden yritysalueella, joka on Pohjoismaiden merkittävin bio- ja kiertotalouden keskittymä.

Borealiksella on Kilpilahdessa seitsemän tuotantoyksikköä: olefiinit, fenoli & aromaatit, polyeteeni, polypropeeni, Borstar-polyeteeni, sekoitelaitos, sekä katalyyttitehdas. Lisäksi toimipaikalla on kaksi kehitystyöhön tarkoitettua koetehdasta ja innovaatiokeskus. Yritys työllistää noin 900 henkeä.