Locations / Sites

Borealis Porvoo

Borealis Porvoo

Borealis Polymers Oy

Keskuskonttori
Muovintie 19
06850 Kulloo
Finland
Puh: +358 9 3949 00
Valmiusyhteyshenkilö: 050 3794 100
Faksi +358 9 3949 3006

Borealis

Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kestävien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin ja on Euroopan edelläkävijä polyolefiinien kierrätyksessä. Euroopassa olemme markkinajohtaja peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Hyödynnämme polymeeriasiantuntemustamme ja vuosikymmenten kokemustamme tarjotaksemme arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja keskeisille teollisuudenaloille, muun muassa kuluttajatuotteisiin, energiaan, terveydenhuoltoon, infrastruktuuriin ja liikkumiseen.

Luodessamme merkityksellisiä ratkaisuja kestävään elämään perustanamme on sitoutumisemme turvallisuuteen, henkilöstöön, innovaatioihin ja teknologiaan sekä toiminnan erinomaisuuteen. Vauhditamme siirtymistä polyolefiinien kiertotalouteen ja laajennamme maantieteellistä ulottuvuuttamme palvellaksemme paremmin asiakkaitamme kaikkialla maailmassa.

Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, henkilöstömäärä on 7 600 ja toimintaa on yli 120 maassa. Vuonna 2022 tuloksemme oli 2,1 miljardia euroa. Itävaltalainen öljy- ja kaasuyhtiö OMV omistaa Borealiksesta 75 %, ja loput 25 % omistaa Abu Dhabi National Oil Company eli ADNOC Arabiemiraateista. Tarjoamme asiakkaillemme palveluja ja tuotteita kaikkialla maailmassa Borealiksen ja kahden yhteisyrityksemme kautta: Borouge (kumppanina ADNOC, pääkonttori Yhdistyneet arabiemiirikunnat); ja Baystar™ (kumppanina TotalEnergies, Yhdysvallat). www.borealisgroup.com | www.borealiseverminds.com

Borealis Polymers Oy

Polyolefiineja ja peruskemikaaleja valmistava Borealis Polymers Oy toimii Porvoon Kilpilahdessa, joka on Pohjoismaiden suurin öljynjalostuksen ja kemianteollisuuden keskus.

Borealiksella on Kilpilahdessa seitsemän tuotantolaitosta: olefiinit, fenoli & aromaatit, polyeteeni, polypropeeni, Borstar-polyeteeni, sekoitelaitos, sekä katalyyttitehdas. Lisäksi toimipaikalla on kaksi kehitystyöhön tarkoitettua koetehdasta ja innovaatiokeskus. Borealis työllistää noin 900 henkeä.

Borealis Polymers Oy on osa kansainvälistä Borealis-konsernia.

Ladattavat tiedostot

Sertifikaatit

Kaikki asiakirjat
Sertifikaatti Porvoo — ISO 14001
Sertifikaatti Porvoo — ISO 9001
Sertifikaatti Porvoo — ISO 45001
Sertifikaatti Porvoo — ISO 50001
Sertifikaatti Porvoo — ISO 17025
Sertifikaatti Porvoo — ISCC PLUS