Locations / Sites
Latauslista

Töihin Borealikselle

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Borealiksella, tutustu avoinna oleviin työpaikkoihin osoitteessa www.borealisgroup.com/careers/job-search. Samassa paikassa voit jättää myös avoimen hakemuksen ja aktivoida työnhakuvahdin, joka ilmoittaa sinulle mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavia paikkoja avautuu.

Kesätöihin Borealikselle

Tarjoamme monipuolisia kesätyömahdollisuuksia niin tuotannon, kunnossapidon, materiaalinkäsittelyn kuin laboratoriopalveluiden tehtävissä sekä asiakaspalvelussa ja muissa tukitoiminnoissa Porvoon tuotantopaikkakunnalla. Työtehtäviä on tarjolla 3-5 kuukaudeksi innokkaille ja motivoituneille, 18 vuotta täyttäneille prosessialan, kunnossapidon, logistiikan, laboratorion, kemian, kemiantekniikan, teknisen ja kaupallisen alan opiskelijoille. Työ on osastosta riippuen joko päivä- tai vuorotyötä.

Hakeminen
Hakuaikaa vuoden 2019 kesätyöpaikkoihin on 24.2.2019 asti. 

Valinta 
Borealiksella kunkin osaston esimiehet valitsevat kesätyöntekijät yhteistyössä henkilöstöosaston kanssa. Esimiehet ovat suoraan yhteydessä soveltuviin hakijoihin sopiakseen tapaamisen tai haastattelun. 

Hae vuoden 2019 kesätöihin täältä

Borealis on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa