Borealis-konserni

Borealis on yksi maailman johtavista edistyneiden ja kestävien polyolefiiniratkaisujen toimittajista. Euroopassa Borealis on myös polyolefiinien kierrätyksen innovatiivinen johtaja ja merkittävä peruskemikaalien tuottaja.

Luomme merkityksellisiä ratkaisuja kestävään elämään

Borealis kuuluu maailman johtaviin uraauurtavien kemikaali- ja polyolefiiniratkaisujen toimittajiin. Yhtiö on vakiinnuttanut asemansa alan luotettavana kumppanina ja maailmanlaajuisena brändinä, joka luo yhä enemmän arvoa asiakkailleen ja liikekumppaneilleen kehittämällä uusia lähestymistapoja, teknologioita ja tuotteita keskeisille toimialoilleen.

Borealis uskoo edistykseen. Siksi yhtiö pyrkii yhä kohti uutta kehittäessään sovelluksia ja materiaaliratkaisuja vastaamaan maailmanlaajuisiin haasteisiin, jotka liittyvät ilmastoon, energiaan, elintarvikkeisiin, terveyteen, vesihuoltoon ja sanitaatioon, jätehuoltoon ja kierrätysratkaisuihin.

Luodessamme merkityksellisiä ratkaisuja kestävään elämään perustanamme on sitoutumisemme turvallisuuteen, henkilöstöön, innovaatioihin ja teknologiaan sekä toiminnan erinomaisuuteen. Vauhditamme siirtymistä polyolefiinien kiertotalouteen ja laajennamme maantieteellistä ulottuvuuttamme palvellaksemme paremmin asiakkaitamme kaikkialla maailmassa.

Borealis toimii yli 120 maassa, sen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, ja sen henkilöstömäärä on noin 6 000. Itävaltalainen, kansainvälinen öljy- ja kaasuyhtiö OMV omistaa 75 % osakkeistamme. Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa (UAE) sijaitseva Abu Dhabi National Oil Company (ADNOC) omistaa loput 25 %.

Toimitamme palveluita ja tuotteita asiakkaillemme maailmanlaajuisesti Borealiksen ja kahden tärkeän yhteisyrityksen kautta; Borouge (kumppanina ADNOC, pääkonttori Yhdistyneet arabiemiirikunnat); ja Baystar™ (kumppanina TotalEnergies, Yhdysvallat).

www.borealisgroup.com | www.borealiseverminds.com

Borealiksen globaali läsnäolo

  • Pääkonttori: Wien, Itävalta
  • Asiakaspalvelukeskukset: Itävalta, Belgia, Suomi, Ranska, Turkki, Yhdysvallat
  • Tuotantolaitokset: Itävalta, Belgia, Brasilia, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Etelä-Korea, Ruotsi, Alankomaat, Yhdysvallat
  • Innovaatiokeskukset: Itävalta, Suomi, Ruotsi
  • Myyntikonttorit / edustajien konttorit: Argentiina, Brasilia, Chile, Kolumbia, Tšekki, Meksiko, Puola, Etelä-Afrikka, Espanja, Turkki, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat
  • Yhteisyritys Borougen pääkonttori: Singapore, Yhdistyneet arabiemiirikunnat
  • Yhteisyritys Baystar™: Yhdysvallat