Locations / Sites

Näkemyksiämme

Borealiksen näkemykset liiketoimintaan liittyviin kestävän kehityksen teemoihin perustuvat teollisuuden alan kokemuksiin ja tieteeseen

Borealiksen innovatiiviset muoviratkaisut mahdollistavat kestävämmän elämäntavan ja tarjoavat keinoja vastata joihinkin aikamme suurimmista yhteiskunnallisista haasteista. Tarjoamamme ratkaisut vihreän energiainfrastruktuurin ja sähköisen liikkuvuuden tukemiseksi, puhtaan veden saamiseksi, sekä elintarvikkeiden ja terveydenhuollon sovellusten turvallisuuden varmistamiseksi luovat pohjan ilmasto- ja ympäristöystävälliselle, sosiaalisesti kestävälle tulevaisuuden yhteiskunnalle.


Muovit ovat tiukan yhteiskunnallisen tarkastelun kohteena. Mitään resurssia ei pitäisi tuhlata tai hävittää epäasianmukaisesti. Raaka-aineet ja tuotantotavat on optimoitava ilmaston ja yhteiskunnan kannalta parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Kierrätetyn materiaalin käytön on korvattava lineaarinen tapa tehdä, kuluttaa ja hävittää tuotteita.


Borealiksen näkemykset yhteiskunnallisesti tärkeistä aiheista, jotka liittyvät tuotevalikoimaamme, perustuvat parhaaseen mahdolliseen tiedeyhteisöiltä ja teollisuudelta saatavissa olevaan tietoon. Uskomme sidosryhmien osallistamiseen ja avoimeen keskusteluun kestävimpien ratkaisujen löytämisessä, ja tämän vuoksi kutsumme sidosryhmämme lukemaan näkemyksiämme muoviin liittyvistä vastuullisuusasioista.

Ladattavat tiedostot
Combined Annual Report Borealis Group 2020 English, German