Back to News

Borealikselle myönnettiin vuoden 2022 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkinto - Yrityspalkintokilpailun teemana "Työhyvinvointi - avain menestykseen"

Borealis Polymers Oy:lle myönnettiin torstaina 12.5.2022 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkintokilpailun 2022 voitto. Palkintoraadin mielestä Borealis on panostanut merkittävästi työhyvinvoinnin kehittämiseen ja ottanut käyttöön vaikuttavia työhyvinvointikäytäntöjä Covid-19 pandemian aikana. ”Borealis Polymers on erinomainen esimerkki yrityksestä, joka panostaa aktiivisesti ja suunnitelmallisesti henkilöstöönsä monella eri tavalla. Yritys on pystynyt menestyksekkäästi jatkamaan terveen elämäntavan tukemista myös pandemian aikana”, painottaa Katarina Enholm, palkintolautakunnan ja Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön puheenjohtaja, Brunbergin toimitusjohtaja.
Kuvassa Borealiksen edustajat: työsuojeluvaltuutettu Marko Klemola, työsuojelupäällikkö Sanna Ronkainen, toimitusjohtaja Salla Roni-Poranen ja työsuojeluvaltuutettu Petri Taanila.

”Henkilöstö on Borealiksen tärkein menestystekijä ja pidämme työhyvinvointia ensiarvoisen tärkeänä. On todella hienoa, että työhyvinvoinnin eteen tekemämme työ huomioitiin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkinnolla”, iloitsee Salla Roni-Poranen, Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtaja.

Borealis tukee aktiivisesti henkilöstönsä tervettä elämäntapaa, joka tähtää fyysiseen, henkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Olennaisena osana on myös sitoutuminen mielekkääseen työhön sekä mahdollisuus oppia ja kehittää omaa osaamista. Borealiksella työhyvinvointia toteutetaan moniulotteisesti ja sitä kehittää mm. TYHY-ryhmä, joka seuraa toiminnan vaikutuksia ja kerää palautetta henkilöstöltä

”Kun Covid-19 pandemia alkoi, sopeutimme työhyvinvointiin liittyviä toimenpiteitä korona-aikaan sopiviksi ja kehitimme uusia keinoja tukeaksemme henkilöstön hyvinvointia. Ymmärsimme, miten ennennäkemättömässä tilanteessa olimme ja kuinka tärkeää on edelleen pitää huolta henkilöstöstämme, jonka varassa on liiketoiminnan jatkuvuus myös poikkeuksellisina aikoina”, kertoo Salla Roni-Poranen.

Covid-19 pandemian aikana tarjottiin fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen liikunta- ja hyvinvointiyritys Sporttipollarin järjestämiä virtuaalisia etätreenejä sekä etäravintovalmennusta. Elämäntapamuutoksiin kannustava Kärppä-elämäntaparyhmä pystyttiin pitämään korona-aikana käynnissä. Hyvinvoinnin ja stressinhallinnan tueksi otettiin käyttöön Auntie-palvelu ja järjestettiin ”Tovi työhyvinvointia virtuaalisesti” -tapahtumia, joissa ammattilaisten avulla annettiin tukea arjen jaksamiseen. Koko pandemian ajan on tehty säännöllistä viestintää henkilöstölle koronatilanteesta ja vallitsevista rajoituksista.

Yrityspalkinnon vastaanottivat Itä-Uudenmaan kauppakamarin järjestämässä Elinkeinoaamuseminaarissa Borealiksen edustajina Salla Roni-Poranen, toimitusjohtaja, Sanna Ronkainen, työsuojelupäällikkö, Marko Klemola toimihenkilöiden työsuojeluvaltuutettu ja Petri Taanila, työntekijöiden työsuojeluvaltuutettu.

Lue Itä-Uudenmaan Kauppakamarin lehdistötiedote täältä.

Kuvassa Borealiksen edustajat: työsuojeluvaltuutettu Marko Klemola, työsuojelupäällikkö Sanna Ronkainen, toimitusjohtaja Salla Roni-Poranen ja työsuojeluvaltuutettu Petri Taanila.

Media Contact
Tiina Paulamaki
Regional Communications Specialist

Related News

Media Release – 05/07/2023

Borealis finalise la vente de ses activités Azote à AGROFERT

Read more

News – 01/09/2022

Borealis PEC-Rhin SAS : Egalité Professionnelle

Read more

News – 18/08/2022

Après la résiliation de tous les contrats avec Irem, Borealis procède à un nouvel appel d'offres pour la majorité des contrats de construction de PDH à Kallo, Belgique

Read more

Media Release – 04/02/2021

Borealis enregistre un solide résultat financier pour 2020 malgré un environnement de marché volatil

Read more

Media Release – 25/11/2020

Fin de la dispersion d’un panache de fumée orangé qui s’est produit sur notre site Borealis de Grandpuits

Read more

Media Release – 04/11/2020

Malgré un environnement de marché difficile, mais en amélioration, Borealis enregistre de solides résultats financiers pour le troisième trimestre

Read more

Media Release – 06/08/2020

Malgré la crise du COVID-19 et des prix du pétrole à la baisse, Borealis enregistre des résultats financiers positifs pour le deuxième trimestre

Read more

Media Release – 25/07/2020

Déclenchement électrique sur le site Borealis à Grand-Quevilly

Read more

Media Release – 25/07/2020

Déclenchement électrique sur le site Borealis à Grand-Quevilly - point de situation de 13h00

Read more