May 12, 2022

Borealikselle myönnettiin vuoden 2022 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkinto - Yrityspalkintokilpailun teemana "Työhyvinvointi - avain menestykseen"

Borealis Polymers Oy:lle myönnettiin torstaina 12.5.2022 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkintokilpailun 2022 voitto. Palkintoraadin mielestä Borealis on panostanut merkittävästi työhyvinvoinnin kehittämiseen ja ottanut käyttöön vaikuttavia työhyvinvointikäytäntöjä Covid-19 pandemian aikana. ”Borealis Polymers on erinomainen esimerkki yrityksestä, joka panostaa aktiivisesti ja suunnitelmallisesti henkilöstöönsä monella eri tavalla. Yritys on pystynyt menestyksekkäästi jatkamaan terveen elämäntavan tukemista myös pandemian aikana”, painottaa Katarina Enholm, palkintolautakunnan ja Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön puheenjohtaja, Brunbergin toimitusjohtaja.

”Henkilöstö on Borealiksen tärkein menestystekijä ja pidämme työhyvinvointia ensiarvoisen tärkeänä. On todella hienoa, että työhyvinvoinnin eteen tekemämme työ huomioitiin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkinnolla”, iloitsee Salla Roni-Poranen, Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtaja.

Borealis tukee aktiivisesti henkilöstönsä tervettä elämäntapaa, joka tähtää fyysiseen, henkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin. Olennaisena osana on myös sitoutuminen mielekkääseen työhön sekä mahdollisuus oppia ja kehittää omaa osaamista. Borealiksella työhyvinvointia toteutetaan moniulotteisesti ja sitä kehittää mm. TYHY-ryhmä, joka seuraa toiminnan vaikutuksia ja kerää palautetta henkilöstöltä

”Kun Covid-19 pandemia alkoi, sopeutimme työhyvinvointiin liittyviä toimenpiteitä korona-aikaan sopiviksi ja kehitimme uusia keinoja tukeaksemme henkilöstön hyvinvointia. Ymmärsimme, miten ennennäkemättömässä tilanteessa olimme ja kuinka tärkeää on edelleen pitää huolta henkilöstöstämme, jonka varassa on liiketoiminnan jatkuvuus myös poikkeuksellisina aikoina”, kertoo Salla Roni-Poranen.

Covid-19 pandemian aikana tarjottiin fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen liikunta- ja hyvinvointiyritys Sporttipollarin järjestämiä virtuaalisia etätreenejä sekä etäravintovalmennusta. Elämäntapamuutoksiin kannustava Kärppä-elämäntaparyhmä pystyttiin pitämään korona-aikana käynnissä. Hyvinvoinnin ja stressinhallinnan tueksi otettiin käyttöön Auntie-palvelu ja järjestettiin ”Tovi työhyvinvointia virtuaalisesti” -tapahtumia, joissa ammattilaisten avulla annettiin tukea arjen jaksamiseen. Koko pandemian ajan on tehty säännöllistä viestintää henkilöstölle koronatilanteesta ja vallitsevista rajoituksista.

Yrityspalkinnon vastaanottivat Itä-Uudenmaan kauppakamarin järjestämässä Elinkeinoaamuseminaarissa Borealiksen edustajina Salla Roni-Poranen, toimitusjohtaja, Sanna Ronkainen, työsuojelupäällikkö, Marko Klemola toimihenkilöiden työsuojeluvaltuutettu ja Petri Taanila, työntekijöiden työsuojeluvaltuutettu.

Lue Itä-Uudenmaan Kauppakamarin lehdistötiedote täältä.

Get In Touch

Tiina Paulamaki

Regional Communications Expert

+358 9 3949 3003

tiina.paulamaki@borealisgroup.com

  • More News & Stories On
  • Local