Back to News

Borealiksen pienoisyritys avautui TAT:n Yrityskylään

Toimitusjohtaja Mea ja tutkija Hertta Vantaan Leppäkorven koulusta

TAT Yrityskylä

Borealiksen pienoisyritys avautui TAT:n Yrityskylä Alakouluun Helsinkiin. Kuutosluokkalaisille suunnatun Yrityskylän uusi kolmevuotinen toimintakausi pyörähti käyntiin täydellä teholla lokakuussa, kun koululaiset pääsivät työskentelemään pienoisyrityksiin. Borealiksella oppilaat työskentelevät tutkijan, mekaanikon, tuotannon työntekijän ja toimitusjohtajan tehtävissä. Kantavia teemoja ovat yritykselle ajankohtaiset turvallisuus, laatu, asiakas, kiertotalous, muovien kierrätys ja hiilineutraalius.

"On hienoa, että oppilaat pääsevät tutustumaan konkreettisesti työelämään ja Borealiksen tarjoamiin uramahdollisuuksiin. Saimme luotua hienon ja mielekkään kokonaisuuden koululaisille", kertoo Heli Poikonen Borealiksen viestinnästä.

Helsingin Yrityskylän oppilaat tulevat Helsingin, Vantaan, Keravan, Pornaisten ja Porvoon alueelta.

Mikä on TAT Yrityskylä?

TAT:n Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus. Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yrittäjyydestä. Yrityskylä Alakoulun kokonaisuuden muodostavat Yrityskylä-oppitunnit sekä elämyksellinen koulupäivä pienoisyhteiskunnassa. Yrityskylä Helsinki-Vantaa tavoittaa lukuvuoden aikana noin 9000 kuudesluokkalaista.

Lue Yrityskylästä lisää täältä.

Toimitusjohtaja Mea ja tutkija Hertta Vantaan Leppäkorven koulusta

TAT Yrityskylä

Downloads
Toimitusjohtaja Mea ja tutkija Hertta Vantaan Leppäkorven koulusta TAT Yrityskylä
Borealiksen pienoisyritys Yrityskylässä TAT Yrityskylä
Media Contact
Heli Poikonen
Regional Communications Specialist