October 27, 2021

Borealiksen pienoisyritys avautui TAT:n Yrityskylään

Borealiksen pienoisyritys avautui TAT:n Yrityskylä Alakouluun Helsinkiin. Kuutosluokkalaisille suunnatun Yrityskylän uusi kolmevuotinen toimintakausi pyörähti käyntiin täydellä teholla lokakuussa, kun koululaiset pääsivät työskentelemään pienoisyrityksiin. Borealiksella oppilaat työskentelevät tutkijan, mekaanikon, tuotannon työntekijän ja toimitusjohtajan tehtävissä. Kantavia teemoja ovat yritykselle ajankohtaiset turvallisuus, laatu, asiakas, kiertotalous, muovien kierrätys ja hiilineutraalius.

"On hienoa, että oppilaat pääsevät tutustumaan konkreettisesti työelämään ja Borealiksen tarjoamiin uramahdollisuuksiin. Saimme luotua hienon ja mielekkään kokonaisuuden koululaisille", kertoo Heli Poikonen Borealiksen viestinnästä.

Helsingin Yrityskylän oppilaat tulevat Helsingin, Vantaan, Keravan, Pornaisten ja Porvoon alueelta.

Mikä on TAT Yrityskylä?

TAT:n Yrityskylä on maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu suomalainen oppimiskokonaisuus. Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille myönteisiä kokemuksia työelämästä, taloudesta ja yrittäjyydestä. Yrityskylä Alakoulun kokonaisuuden muodostavat Yrityskylä-oppitunnit sekä elämyksellinen koulupäivä pienoisyhteiskunnassa. Yrityskylä Helsinki-Vantaa tavoittaa lukuvuoden aikana noin 9000 kuudesluokkalaista.

Lue Yrityskylästä lisää täältä.

Get In Touch

Heli Poikonen

Regional Communications Specialist

+358 50 3794 119

heli.poikonen@borealisgroup.com

  • More News & Stories On
  • Local