Back to News

Borealis mukana Carbon neutrality empowered by handprint –hankkeessa

Handprint Logo 2021

VTT

Milloin yritys voi sanoa olevansa hiilineutraali ja millä keinoin se saavutetaan? Miten tunnistetaan ja osoitetaan kiertotalousratkaisujen positiiviset ympäristövaikutukset? VTT, LUT-yliopisto, Business Finland sekä Borealis, Neste, Fortum, Konecranes, Hartwall, Martela, Urbaser, HyXo ja Höyrytys ovat käynnistäneet kaksivuotisen tutkimushankkeen, jonka tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten kilpailukykyä kansainvälisillä markkinoilla. Carbon neutrality empowered by handprint -hankkeessa kehitetään menettelytapoja, joiden avulla voidaan osoittaa luotettavasti ja uskottavasti hiilineutraalius ja kiertotalousratkaisujen positiiviset ympäristövaikutukset.

Menettelytapoja kehitetään tiiviissä yhteistyössä osallistuvien yritysten kanssa. Menetelmiä kehitetään ja testataan yritysten tuotteiden ja ratkaisujen avulla.

Ratkaisut kehitetään niin kansallisesti kuin kansainvälisesti hyödynnettäviksi, mikä varmistetaan kansainvälisellä tieteellisellä ohjausryhmällä ja osallistumalla kiertotalouden ja hiilineutraaliuden ISO-standardointityöhön.

Lue hankkeen tiedote kokonaisuudessaan täältä: Suomalaisyritykset kehittävät luotettavaa | VTT (vttresearch.com)

Lisätietoa hankkeesta: https://www.handprint.fi/carbon-neutrality-empowered-by-handprint/

Handprint Logo 2021

VTT

Downloads
Handprint Logo 2021 VTT