June 01, 2023

Borealis Polymers Oy mukana tukemassa tämän vuoden Hiiliviisasta Jukolan viestiä

Borealis on mukana tukemassa tämänvuotista Jukolan viestiä. Porvoossa 17.–18.6. järjestettävä Jukola on legendaarinen suunnistustapahtuma, jota on järjestetty jo vuodesta 1949. Tapahtuma liikuttaa tuhansia ihmisiä ympäri maailman. Tämän vuoden Jukolassa pääteemana on hiiliviisaus.

Suunnistuskilpailun arvot istuvat yhteen Borealiksen omiin tavoitteisiin, kuten hiilineutraaliuteen, muovin kierrättämiseen ja uusiutuvien, esimerkiksi metsäpohjaisten raaka-aineiden käyttöön, joten yhteistyö syntyi luontevasti.

- Haluamme olla paikallisesti vastuullinen toimija ja osaltamme mahdollistamassa tätä hienoa tapahtumaa. Hiiliviisaassa Jukolassa on kyse teoista. Myös meillä Borealiksella on meneillään useita tutkimus- ja investointihankkeita, jotka edistävät strategiaamme kohti kestävämpää muovinvalmistusta, Borealiksen viestintäasiantuntija Heli Poikonen kertoo.

Borealis on monessa mukana koko tapahtumaviikonlopun ajan

Tapahtuman tukemisen lisäksi Borealiksen asiantuntijat ovat mukana Jukola-viikonlopun käynnistävässä Metsäareenassa keskustelemassa kiertotaloudesta, kestävästä kehityksestä sekä hiilineutraaliudesta. Areena järjestetään Jukolan viestin kisakeskuksessa perjantaina 16.6.

Tavoitteena on synnyttää avartavaa keskustelua, innovatiivisia ajatuksia ja löytää uudenlaisia avauksia sekä synergioita potentiaalisten uusien yhteistyökumppaneiden kesken. Nimensä mukaisesti metsässä käytävä paneelikeskustelu tuo päättäviä tahoja ja asiantuntijoita yhteen yli toimialarajojen.

Metsäareenan lisäksi Borealis kilpailee omalla joukkueella myös itse viestissä. Paikalle odotetaan tuhansia suunnistajia, joten tulossa on upea kisaviikonloppu!

Get In Touch

Heli Poikonen

Regional Communications Specialist

+358 50 3794 119

heli.poikonen@borealisgroup.com

  • More News & Stories On
  • Local