Back to News

Borealis tarjoaa kesätöitä noin 75:lle opiskelijalle

Borealis tarjoaa kesätöitä noin 75:lle opiskelijalle

Valtaosa kesätyöntekijöistä työllistyy tuotantoon

Borealis tarjoaa kesällä 2022 Porvoon Kilpilahdessa töitä noin 75:lle opiskelijalle. Suurin osa kesätyöntekijöistä työllistyy tuotantolaitoksille. Useita kesätyöntekijöitä rekrytoidaan myös materiaalinkäsittelyyn ja laboratoriopalveluihin. Lisäksi kesätyöpaikkoja tarjoaa tutkimus- ja kehitystoiminto ja yksittäisiä paikkoja löytyy myös hallinto-osastoilta, kuten asiakaspalvelusta ja kirjanpidosta. Valtaosa kesätyöntekijöistä aloittaa Borealiksella toukokuun aikana ja kesätyöt jatkuvat elo-syyskuulle.

Borealis on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen Kesäduuni –kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Borealis sitoutuu samalla noudattamaan kampanjan periaatteita.

”Tänä kesänä haluamme Borealiksella painottaa erityisesti perehdytyksen merkitystä, tasa-arvoista ja yhdenvertaista kesätyökokemusta sekä kehittymisen mahdollisuutta jatkuvan palautteen antamisen kautta”, kertoo Borealiksen rekrytointiasiantuntija Lotta Pohjola-Korhonen.

Borealis tarjoaa mahdollisuuden tutustua työelämään myös usealle koululaiselle ”Tutustu ja tienaa” kahden viikon kesäharjoittelussa.

Borealis osallistuu kemianteollisuuden kesätyöpaikkatalkoisiin ilmoittamalla tarjoamiensa kesätyöpaikkojen määrän Kemian kesätyölaskurissa yhdessä monien muiden kemianalan yritysten kanssa Kemianteollisuus ry:n verkkosivuilla.

Borealis tarjoaa kesätöitä noin 75:lle opiskelijalle

Downloads
Borealis tarjoaa kesätöitä noin 75:lle opiskelijalle
Borealis on mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa