April 29, 2021

Muutoksia Borealiksen tulosjulkaisukäytännöissä

Borealis-konserni siirtyi 29. lokakuuta 2020 alkaen OMV-konsernin enemmistöomistukseen (75 %) ja sen myötä kokonaan osaksi OMV-konsernin lukuja. Muuttunutta raportointirakennetta heijastellen Borealis julkaisee jatkossa tulostiedotteen kaksi kertaa vuodessa, puolivuotistuloksesta ja koko vuoden tuloksesta. Käytäntö korvaa Borealiksen tähänastiset neljännesvuositiedotteet. Tulostiedotteiden julkaisu tapahtuu samaan aikaan OMV-konsernin toisen ja neljännen vuosineljänneksen/koko vuoden tulostiedotuksen kanssa.

Päätös on tehty linjassa OMV-konsernin kanssa, ja sillä varmistetaan julkaistujen taloudellisten tietojen täydellinen yhdenmukaisuus yhden kanavan kautta, sillä Borealiksen liiketoiminnan tulos on sisällytetty OMV-konsernin Chemicals & Materials –toimialan raportointiin.
Lisätietoa ja OMV:n vuosineljänneskatsaukset ovat saatavilla osoitteesta www.omv.com/en/investor-relations/publications.

LOPPU

Lisätietoa antaa tarvittaessa:
Virginia Mesicek
Senior Manager, Corporate Communications, Brand & Reputation
puh: +43 1 22 400 772
sähköposti: Virginia.Mesicek@borealisgroup.com

Borealis kuuluu maailman johtaviin edistyneiden ja kiertotalouteen liittyvien polyolefiiniratkaisujen toimittajiin ja on Euroopan markkinajohtaja peruskemikaaleissa, lannoitteissa ja muovin mekaanisessa kierrätyksessä. Polymeeriasiantuntemuksemme ja vuosikymmenten kokemuksemme avulla tarjoamme keskeisille teollisuudenaloille arvoa lisääviä, innovatiivisia ja kiertotaloutta tukevia materiaaliratkaisuja. Uudistumme kohti kestävämpää elämää: vauhditamme siirtymistä kiertotalouteen ja laajennamme maantieteellistä ulottuvuuttamme perustanamme sitoumuksemme turvallisuuteen, ihmisiin ja erinomaisuuteen.

Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa, henkilöstömäärä on 6800 ja toimintaa on yli 120 maassa. Vuonna 2020 Borealiksen liikevaihto oli 6,8 miljardia euroa ja tulos 589 miljoonaa euroa. Itävaltalainen, kansainvälisesti toimiva öljy- ja kaasuyhtiö OMV omistaa Borealiksesta 75 %, ja loput 25 % omistaa Abu Dhabissa sijaitseva Mubadala investointiyhtiönsä kautta. Borealis tarjoaa asiakkaille palveluja ja tuotteita kaikkialla maailmassa yhteistyössä kahden yhteisyrityksensä kanssa: Borouge (kumppanina Abu Dhabi National Oil Company eli ADNOC, Yhdistyneet arabiemiirikunnat); ja Baystar™ (kumppanina Total, Yhdysvallat).

Get In Touch

Thank you for understanding that we are only able to respond to media enquiries. For all other inquiries, please reach out to us via these contact forms.

Media representatives can reach our media desk during work days in Austria between 8:30 a.m. and 17:00 p.m. (CET) via email or telephone.

High-resolution images and videos are available for download in our media gallery.


Group Media Desk

+43 1 22 400 899 (Vienna, Austria)

media@borealisgroup.com