Back to News

Wim De Smet benoemd tot Location Leader voor Borealis in Antwerpen en Kallo, België

Wim De Smet

© Borealis

Borealis deelt mee dat Wim De Smet met ingang van 1 juli 2022 werd benoemd tot Location Leader voor Borealis in Antwerpen en Kallo, België. Hij volgt Tom Geerts op, die zich zal bezighouden met de inbedrijfstelling en later met de opstart van de nieuwe propaandehydrogenatiefabriek (PDH) van Borealis in Kallo, in combinatie met zijn rol als Operations Manager Hydrocarbons.

Wim De Smet kwam in 2001 bij Borealis werken; sindsdien bekleedde hij verschillende onderhouds- en productiefuncties in alle Belgische productievestigingen. Tot voor kort was hij Plant Availability & Turnaround Manager, waarbij hij verantwoordelijk was voor de locaties in Antwerpen en Kallo.

Wim behaalde een masterdiploma burgerlijk ingenieur in elektromechanica aan de Universiteit Gent. Hij is Belgisch staatsburger, gehuwd en vader van één zoon.

“Ik ben blij dat Wim De Smet de rol van Location Leader zal overnemen voor onze Belgische locaties Antwerpen en Kallo. Door zijn lange ervaring bij Borealis is hij zeer goed op de hoogte van alle productieaspecten en het efficiënte onderhoud van onze bedrijfsmiddelen”, aldus Klaartje Vermeulen, Vice President Operations Hydrocarbons bij Borealis.

Wim De Smet

© Borealis

Downloads
Wim De Smet © Borealis
Media Contact
Vicky Van Hoydonck
Communications Specialist