January 28, 2022

Activiteiten tijdens de COVID-19-pandemie, update 28 januari 2022

We blijven strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen nemen om de verspreiding van COVID-19 en zijn varianten te voorkomen en zo de bedrijfscontinuïteit te verzekeren

Sinds de uitbraak van de COVID-19-pandemie zijn we erin geslaagd om een veilige werkomgeving te garanderen voor onze werknemers. Dit vormt de basis om bedrijfscontinuïteit te garanderen en blijft onze topprioriteit in 2022.

De nieuwe omikronvariant confronteert ons allemaal met een nieuwe golf COVID-19-besmettingen. Als reactie hierop blijven we leren van onze ervaring tot nu toe en nemen we alle stappen die redelijkerwijs mogelijk zijn om de verspreiding van COVID-19 en zijn varianten te helpen stoppen. We zien de uitdagingen die deze nog besmettelijker variant met zich meebrengt en hebben onze inspanningen opgevoerd om onze werknemers en zakenpartners te beschermen terwijl we doorgaan met onze maatregelen om de bedrijfscontinuïteit te handhaven. We doen dit door de overheidsrichtlijnen van elk land en elke regio waarin we actief zijn te volgen en waar nodig te overtreffen. Werkscenario’s worden voortdurend op individuele basis herzien voor al onze locaties, inclusief regelmatige risicobeoordelingen door onze Location Leadership Teams en onze organisaties voor Health, Safety, Environment & Quality en Human Resources. Sinds januari van dit jaar hebben we ook de uitwisseling van beste praktijken tussen onze locaties verbeterd om nog beter van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. Tegelijkertijd blijven we onze medewerkers actief stimuleren om zich te laten vaccineren tegen COVID-19.

Met deze acties ondersteunen we ook onze klanten en zakenpartners om de blootstelling van hun werknemers aan potentiële veiligheids- of gezondheidsrisico’s tot een minimum te beperken. Tegelijkertijd verwachten we dat onze partners voldoen aan de COVID-19-gerelateerde wettelijke vereisten en voorschriften die worden uitgevaardigd door overheden op nationaal en regionaal niveau.

In contact blijven

We danken je voor je begrip dat het om praktische redenen niet mogelijk is om individuele klantenonderzoeken te beantwoorden over welke veiligheidsmaatregelen we momenteel hebben voor al onze vestigingen.

We houden onze regionale websites up-to-date met de bestaande veiligheidsvoorschriften, aangezien zakenpartners die toegang moeten hebben tot onze locaties, deze maatregelen ook moeten naleven. Bedankt om deze informatie te controleren en vooraf contact op te nemen met je directe contactpersoon bij Borealis voordat je een van onze locaties betreedt.

Via onze vaste kanalen zullen we regelmatig updates en informatie blijven verstrekken. Aarzel niet om bij vragen contact op te nemen met je directe contactpersoon bij Borealis of via deze contactformulieren.

  • More News & Stories On
  • Local