Back to News

Activiteiten tijdens de uitbraak van COVID-19, update 2 april

Borealis hanteert strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en onderneemt stappen om de economische stabiliteit te behouden

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Virginia Mesicek
Senior Manager a.i., External Communications tel.: +43 1 22 400 772 (Vienna, Austria)
e-mail: virginia.mesicek@borealisgroup.com

Dit is een periodieke update van ons COVID-19-nieuws. Lees onze vorige publicatie hier.
Als verantwoordelijk bedrijf stelt Borealis alles in het werk om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan en om onze medewerkers en zakenpartners te beschermen.
Het garanderen van een veilige werkomgeving voor onze mensen is onze topprioriteit, en dat zal altijd zo blijven. Tegelijkertijd neemt Borealis maatregelen om de economische stabiliteit te handhaven. De door Borealis geleverde polyolefinen zijn essentiële grondstoffen die gebruikt worden in sectoren binnen de gezondheidszorg, hygiëne en verpakkingen. Onze meststoffen en technische stikstofproducten zijn cruciale elementen in de voedings- en medische toeleveringsketens.

Onze Europese productielocaties en magazijnen blijven op dit moment operationeel. We werken nauw samen met onze klanten, toeleveranciers en partners uit de waardeketen om de risico's binnen de toeleveringsketen proactief te beheren. Als internationale onderneming met een sterke lokale aanwezigheid hebben we prioriteit gegeven aan een reeks mitigerende maatregelen om het risico op mogelijke verstoringen in de toeleveringsketen te beperken. We moedigen onze partners in de waardeketen ook aan om proactief contact met ons op te nemen via hun directe contactpersonen bij Borealis, zodat we deze mitigerende acties kunnen verfijnen.

We willen al onze werknemers en partners bedanken, of ze nu ter plaatse of thuis werken, voor hun inspanningen om veilige activiteiten en bedrijfscontinuïteit te garanderen tijdens de COVID-19-pandemie. Dit zijn werkelijk ongeziene omstandigheden en we waarderen uw toewijding.

Borealis blijft ontwikkelingen en gegevens proactief opvolgen en evalueren om onze plannen aan te passen en om de impact op onze mensen en activiteiten te beperken. Via onze vaste kanalen zullen we regelmatig updates en informatie blijven verstrekken.

EINDE

Disclaimer: Voor zover wij weten is de informatie in dit document correct en betrouwbaar vanaf de datum van publicatie. Borealis werkt hard om onderbrekingen in de toeleveringsketen te vermijden en wil zo proactief mogelijk onvoorziene problemen oplossen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Virginia Mesicek
Senior Manager a.i., External Communications tel.: +43 1 22 400 772 (Vienna, Austria)
e-mail: virginia.mesicek@borealisgroup.com
Latest News

Media Release – 05/07/2023

Borealis finalise la vente de ses activités Azote à AGROFERT

Read more

News – 01/09/2022

Borealis PEC-Rhin SAS : Egalité Professionnelle

Read more

News – 18/08/2022

Après la résiliation de tous les contrats avec Irem, Borealis procède à un nouvel appel d'offres pour la majorité des contrats de construction de PDH à Kallo, Belgique

Read more

Media Release – 04/02/2021

Borealis enregistre un solide résultat financier pour 2020 malgré un environnement de marché volatil

Read more

Media Release – 25/11/2020

Fin de la dispersion d’un panache de fumée orangé qui s’est produit sur notre site Borealis de Grandpuits

Read more

Media Release – 04/11/2020

Malgré un environnement de marché difficile, mais en amélioration, Borealis enregistre de solides résultats financiers pour le troisième trimestre

Read more

Media Release – 06/08/2020

Malgré la crise du COVID-19 et des prix du pétrole à la baisse, Borealis enregistre des résultats financiers positifs pour le deuxième trimestre

Read more

Media Release – 25/07/2020

Déclenchement électrique sur le site Borealis à Grand-Quevilly

Read more

Media Release – 25/07/2020

Déclenchement électrique sur le site Borealis à Grand-Quevilly - point de situation de 13h00

Read more