Back to News

Borealiksen toiminta koronavirus (COVID-19) -epidemian aikana, päivitys 7.4.2020

Borealis on ottanut käyttöönsä tiukkoja terveys- ja turvallisuustoimia estääkseen koronaviruksen leviämisen. Samalla se toteuttaa toimia taloudellisen vakauden ylläpitämiseksi
Vastuullisena yrityksenä Borealis tekee kaikkensa estääkseen koronaviruksen (COVID-19) leviämisen.

Tämä on säännöllinen COVID-19-päivityksemme. Lue aiempi julkaisumme täältä.

Vastuullisena yrityksenä Borealis tekee kaikkensa estääkseen koronaviruksen (COVID-19) leviämisen ja suojellakseen henkilöstöään ja liiketoimintakumppaneitaan. Työntekijöidemme työympäristön turvallisuuden varmistaminen on aina ollut – ja tulee aina olemaan – meille kaikkein tärkeintä. Samalla Borealis toteuttaa toimia taloudellisen vakauden ylläpitämiseksi. Borealiksen toimittamat polyolefiinit ovat tärkeitä raaka-aineita terveydenhuolto-, hygienia- ja pakkausteollisuudessa. Lannoitteemme ja tekniset typpituotteemme ovat ensisijaisen tärkeä osa elintarvikkeiden ja lääkkeiden toimitusketjuissa.


Tällä hetkellä toiminta Euroopan toimipaikoillamme ja varastoissamme jatkuu. Hallitsemme proaktiivisesti toimitusketjuihin liittyviä riskejä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme, toimittajiemme ja arvoketjun kumppaneiden kanssa. Kansainvälisenä yrityksenä, joka on vahvasti läsnä paikallisesti, meille tärkeintä on pyrkiä pienentämään toimitusketjun häiriöiden riskiä erilaisilla lievennystoimilla. Rohkaisemme arvoketjun kumppaneita ottamaan meihin yhteyttä proaktiivisesti suorien Borealis-kontaktiensa kautta, jotta voimme parantaa näitä lievennystoimia.


Haluamme kiittää kaikkia sekä paikan päällä että etänä kotona työskentelevää henkilöstöämme ja kumppaneitamme heidän pyrkimyksistään varmistaa tuotannon turvallisuus ja liiketoiminnan jatkuvuus myös COVID-19-pandemian aikana. Olosuhteet ovat todellapoikkeukselliset, ja me olemme kiitollisia panoksestanne.


Borealis jatkaa tilanteen ja tietojen proaktiivista seurantaa ja arviointia mukauttaakseen suunnitelmiaan ja lieventääkseen henkilöstöön ja liiketoimintaan kohdistuvaa vaikutusta. Jatkamme säännöllisten päivitysten ja tietojen julkaisemista viestintäkanaviemme kautta.

Vastuullisena yrityksenä Borealis tekee kaikkensa estääkseen koronaviruksen (COVID-19) leviämisen.

Downloads
Vastuullisena yrityksenä Borealis tekee kaikkensa estääkseen koronaviruksen (COVID-19) leviämisen. Vastuullisena yrityksenä Borealis tekee kaikkensa estääkseen koronaviruksen (COVID-19) leviämisen.
Media Contact
Group Media desk
Virginia Wieser, Lena Lehner
+43 1 22 400 899 (Vienna, Austria)
media@borealisgroup.com