Back to News

Borealis hankkii itävaltalaisen muovinkierrätysyritys Ecoplastin

Borealis to acquire Austrian plastics recycling company Ecoplast Kunststoffrecycling GmbH 1

© Ecoplast

Borealis, johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa, ilmoittaa allekirjoittaneensa sopimuksen, jonka mukaan se ostaa 100 prosenttia itävaltalaisen muovinkierrätysyritys Ecoplast Kunststoffrecycling GmbH:n (”Ecoplast”) osakkeista. Kaupalle odotetaan viranomaisten hyväksyntää.

Itävallan Wildonissa sijaitseva Ecoplast käsittelee vuosittain noin 35 000 tonnia kotitalouksien ja teollisuusasiakkaiden kulutusjätettä ja muuttaa sen korkealaatuiseksi LDPE- ja HDPE-kierrätysmateriaaliksi pääasiassa muovikalvomarkkinoille. 

”Tämä on looginen seuraava askel. Voimme kehittää edelleen mekaanisia kierrätysominaisuuksia, jotka ovat avainasemassa kestävän kehityksen ja kiertotalouden kannalta. Borealis haluaa tarjota kiertotalouden muoviratkaisuja ja nähdäksemme Ecoplast on tärkeä lisä mtm:lle Saksassa. Mtm:n painopiste on jäykkä- ja ruiskuvaluratkaisuissa. Ecoplastin ydinosaamista on joustavien, erittäin saastuneiden kotitalous- ja kaupallisten jätteiden kierrättäminen ohutkalvon tuotantoon sopivaksi tuotteeksi”, sanoo Borealis-konsernin toimitusjohtaja Alfred Stern.

LOPPU

Borealis to acquire Austrian plastics recycling company Ecoplast Kunststoffrecycling GmbH 1

© Ecoplast

Downloads
Borealis hankkii itävaltalaisen muovinkierrätysyritys Ecoplastin English, Finnish
Borealis to acquire Austrian plastics recycling company Ecoplast Kunststoffrecycling GmbH 1 © Ecoplast
Borealis to acquire Austrian plastics recycling company Ecoplast Kunststoffrecycling GmbH 2 © Ecoplast
Media Contact
Group Media desk
Virginia Wieser, Lena Lehner
+43 1 22 400 899 (Vienna, Austria)
media@borealisgroup.com