Back to News

Borealis pyrkii turvaamaan terveydenhuollon ja elintarvikepakkausalan toimitusketjut

Borealis is committed to do it's part to help stop the spread of the coronavirus.

Borealis on sitoutunut auttamaan koronaviruksen leviämisen estämisessä. Seuraamme tilanteen kehittymistä maailmanlaajuisesti ja kansallisen lainsäädännön ja viranomaisohjeistusten noudattamisen lisäksi sovellamme Maailman terveysjärjestön (WHO) suosituksia, jotta pystymme suojelemaan henkilöstömme, urakoitsijoidemme sekä kumppaneidemme terveyttä.


Hallitsemme toimitusketjuihin liittyviä riskejä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valmistamamme tuotteet ovat kriittinen osa miljoonien ihmisten toimitusketjua ympäri maailman. Kansainvälisenä yrityksenä, joka on vahvasti läsnä myös paikallisesti, meille tärkeintä on pyrkiä pienentämään toimitusketjun häiriöiden riskiä erilaisilla lievennystoimilla. Pystyäksemme toimimaan nopeasti ja varmistaaksemme toimitusten jatkuvuuden, tiimimme seuraa ja arvioi tilannetta jatkuvasti ja ennakoi riskejä. Jatkuvalla yhteistyöllä ostajaryhmiemme ja palveluntarjoajiemme kanssa pystymme kohdentamaan resursseja uudelleen päivittäin. Tuemme asiakkaidemme toiminnan sujuvaa jatkamista muuttamalla tarvittaessa tuotantoaikataulujamme.


”COVID-19-pandemian edetessä saamme kaikki huomata, kuinka tärkeitä hyvin toimivat toimitusketjut ovat ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille”, sanoo Borealiksen polyolefiiniliiketoiminnasta, innovaatioista ja kiertotalousratkaisuista vastaava johtaja Lucrèce Foufopoulos. ”Ymmärrämme, että asiakkaamme odottavat meiltä luotettavaa toimitusta ja toimitusketjun häiriöiden minimoimista. Haluammekin vakuuttaa, että teemme kaiken voitavamme toimittaaksemme oikeat materiaalit oikeaan paikkaan oikea-aikaisesti, jotta asiakkaamme voivat valmistaa tuotteita, jotka ovat nyt entistäkin tärkeämpiä.”


Haluamme kiittää omistautuneita tiimejämme, joiden toiminta auttaa varmistamaan esimerkiksi kriittisten terveydenhuollon ja diagnostiikka laitteiden, hygieniatuotteiden, henkilönsuojaimien ja elintarvikepakkausten toimitukset.


Euroopan pakkaus- ja ympäristöjärjestö EUROPEN (the European Organisation for Packaging and the Environment) vetosi äskettäin Euroopan komissioon pyytäen sitä tunnustamaan myös pakkausmateriaalit ja niihin tarvittavat raaka-aineet välttämättömiksi. Tämä mahdollistaisi pakkausmateriaalien kuljettamisen EU:n sisällä käyttäen ensisijaisia ”vihreitä kaistoja”, mikä mahdollistaisi paremman toimitusvarmuuden vähittäis- ja verkkokaupoille.


Me haluamme auttaa – Because We Care. Mikäli te asiakkaanamme tarvitsette lisätietoa tai erityistä tukea, olettehan suoraan yhteydessä Borealiksen myyntipäällikköön tai asiakaspalveluun.

Pysykää turvassa ja terveinä.

Ystävällisin terveisin
Borealis-tiiminne

Borealis is committed to do it's part to help stop the spread of the coronavirus.

Downloads
Borealis is committed to do it's part to help stop the spread of the coronavirus. photo: © Borealis
Media Contact
Group Media desk
Virginia Wieser, Lena Lehner
+43 1 22 400 899 (Vienna, Austria)
media@borealisgroup.com

Related News

Media Release – 05/07/2023

Borealis finalise la vente de ses activités Azote à AGROFERT

Read more

News – 01/09/2022

Borealis PEC-Rhin SAS : Egalité Professionnelle

Read more

News – 18/08/2022

Après la résiliation de tous les contrats avec Irem, Borealis procède à un nouvel appel d'offres pour la majorité des contrats de construction de PDH à Kallo, Belgique

Read more

Media Release – 04/02/2021

Borealis enregistre un solide résultat financier pour 2020 malgré un environnement de marché volatil

Read more

Media Release – 25/11/2020

Fin de la dispersion d’un panache de fumée orangé qui s’est produit sur notre site Borealis de Grandpuits

Read more

Media Release – 04/11/2020

Malgré un environnement de marché difficile, mais en amélioration, Borealis enregistre de solides résultats financiers pour le troisième trimestre

Read more

Media Release – 06/08/2020

Malgré la crise du COVID-19 et des prix du pétrole à la baisse, Borealis enregistre des résultats financiers positifs pour le deuxième trimestre

Read more

Media Release – 25/07/2020

Déclenchement électrique sur le site Borealis à Grand-Quevilly

Read more

Media Release – 25/07/2020

Déclenchement électrique sur le site Borealis à Grand-Quevilly - point de situation de 13h00

Read more