Download list
Locations / Sites
Contacts
Login
Back to News

Borealis pyrkii turvaamaan terveydenhuollon ja elintarvikepakkausalan toimitusketjut

Borealis is committed to do it's part to help stop the spread of the coronavirus.

Borealis on sitoutunut auttamaan koronaviruksen leviämisen estämisessä. Seuraamme tilanteen kehittymistä maailmanlaajuisesti ja kansallisen lainsäädännön ja viranomaisohjeistusten noudattamisen lisäksi sovellamme Maailman terveysjärjestön (WHO) suosituksia, jotta pystymme suojelemaan henkilöstömme, urakoitsijoidemme sekä kumppaneidemme terveyttä.


Hallitsemme toimitusketjuihin liittyviä riskejä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Valmistamamme tuotteet ovat kriittinen osa miljoonien ihmisten toimitusketjua ympäri maailman. Kansainvälisenä yrityksenä, joka on vahvasti läsnä myös paikallisesti, meille tärkeintä on pyrkiä pienentämään toimitusketjun häiriöiden riskiä erilaisilla lievennystoimilla. Pystyäksemme toimimaan nopeasti ja varmistaaksemme toimitusten jatkuvuuden, tiimimme seuraa ja arvioi tilannetta jatkuvasti ja ennakoi riskejä. Jatkuvalla yhteistyöllä ostajaryhmiemme ja palveluntarjoajiemme kanssa pystymme kohdentamaan resursseja uudelleen päivittäin. Tuemme asiakkaidemme toiminnan sujuvaa jatkamista muuttamalla tarvittaessa tuotantoaikataulujamme.


”COVID-19-pandemian edetessä saamme kaikki huomata, kuinka tärkeitä hyvin toimivat toimitusketjut ovat ihmisten terveydelle ja hyvinvoinnille”, sanoo Borealiksen polyolefiiniliiketoiminnasta, innovaatioista ja kiertotalousratkaisuista vastaava johtaja Lucrèce Foufopoulos. ”Ymmärrämme, että asiakkaamme odottavat meiltä luotettavaa toimitusta ja toimitusketjun häiriöiden minimoimista. Haluammekin vakuuttaa, että teemme kaiken voitavamme toimittaaksemme oikeat materiaalit oikeaan paikkaan oikea-aikaisesti, jotta asiakkaamme voivat valmistaa tuotteita, jotka ovat nyt entistäkin tärkeämpiä.”


Haluamme kiittää omistautuneita tiimejämme, joiden toiminta auttaa varmistamaan esimerkiksi kriittisten terveydenhuollon ja diagnostiikka laitteiden, hygieniatuotteiden, henkilönsuojaimien ja elintarvikepakkausten toimitukset.


Euroopan pakkaus- ja ympäristöjärjestö EUROPEN (the European Organisation for Packaging and the Environment) vetosi äskettäin Euroopan komissioon pyytäen sitä tunnustamaan myös pakkausmateriaalit ja niihin tarvittavat raaka-aineet välttämättömiksi. Tämä mahdollistaisi pakkausmateriaalien kuljettamisen EU:n sisällä käyttäen ensisijaisia ”vihreitä kaistoja”, mikä mahdollistaisi paremman toimitusvarmuuden vähittäis- ja verkkokaupoille.


Me haluamme auttaa – Because We Care. Mikäli te asiakkaanamme tarvitsette lisätietoa tai erityistä tukea, olettehan suoraan yhteydessä Borealiksen myyntipäällikköön tai asiakaspalveluun.

Pysykää turvassa ja terveinä.

Ystävällisin terveisin
Borealis-tiiminne

Borealis is committed to do it's part to help stop the spread of the coronavirus.

Downloads
Borealis is committed to do it's part to help stop the spread of the coronavirus. photo: © Borealis
Media Contact
Virginia Wieser
Senior Manager, Corporate Communications, Brand & Reputation

Related News

Media Release – 06/07/2020

Borealis kasvattaa merkittävästi uusiutuvan energian käyttöä Suomen tuotantotoiminnoissa

Read more

Media Release – 06/05/2020

Vuoden 2020 ensimmäisen neljänneksen tulos on vahva koronaviruksesta ja öljyn hinnan laskusta huolimatta

Read more

News – 07/04/2020

Borealiksen toiminta koronavirus (COVID-19) -epidemian aikana, päivitys 7.4.2020

Read more

News – 23/03/2020

Borealiksen toiminta koronavirus (COVID-19) epidemian aikana

Read more

Media Release – 10/03/2020

Borealis valmistaa sertifioitua uusiutuvaa polypropeenia Belgian laitoksillaan

Read more

Media Release – 27/02/2020

Borealikselta vahva tulos heikkenevässä markkinatilanteessa

Read more

Media Release – 17/01/2020

Kilpilahden hukkalämpöhanke etenee – kattaisi toteutuessaan neljäsosan pääkaupunkiseudun kaukolämmön tarpeesta

Read more

Media Release – 04/11/2019

Globaalin markkinaympäristön heikkeneminen söi Borealiksen kolmannen neljänneksen tulosta, Euroopan liiketoiminnan vahva vire jatkui

Read more

Media Release – 16/10/2019

Borealis ja Neste aloittavat strategisen yhteistyön muovien kierto- ja biotalouden vauhdittamiseksi

Read more