Back to News

Productie tijdens de COVID-19 pandemie, update 19 november 2021

Wij blijven strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen toepassen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Dit is een update In verband met COVID-19. Lees hier onze vorige publicatie.

Het verzekeren van een veilige werkomgeving voor onze mensen is, en blijft, onze topprioriteit. Sinds het uitbreken van de COVID-19 pandemie zijn wij er met succes in geslaagd een veilige werkomgeving voor onze werknemers te waarborgen. Dat is een voorwaarde voor het garanderen van de bedrijfscontinuïteit.

Op basis van onze lessen blijven wij alle stappen nemen die mogelijk zijn om de verspreiding van COVID-19 te helpen stoppen en onze werknemers en zakenpartners te beschermen, terwijl wij doorgaan met onze maatregelen om de bedrijfscontinuïteit te handhaven. Wij doen dit door de respectieve overheidsrichtlijnen van elk land en elke regio waarin wij actief zijn, te volgen en waar nodig te overtreffen. Werkscenario's worden voor al onze locaties voortdurend op individuele basis opnieuw geëvalueerd, onder meer door regelmatige risicobeoordelingen door onze Location Leadership Teams, en onze Health, Safety & Environment en HR-organisatie. Tegelijkertijd moedigen wij onze medewerkers aan om zich te laten vaccineren tegen COVID-19.

Met deze acties ondersteunen wij ook onze klanten en zakenpartners om de blootstelling van hun werknemers aan potentiële veiligheids- of gezondheidsrisico's tot een minimum te beperken. Tegelijkertijd verwachten wij van onze partners dat zij zich houden aan COVID-19 gerelateerde wettelijke vereisten en voorschriften die door overheden op nationaal en regionaal niveau zijn uitgevaardigd.

Wij danken u voor het controleren van de voorschriften voordat u een van onze locaties betreedt.

Wij zullen regelmatig updates en informatie blijven verstrekken via onze gevestigde kanalen. In geval van vragen, aarzel niet om contact op te nemen met uw rechtstreekse contactpersoon bij Borealis, of via deze contactformulieren.