July 26, 2017

Salla Roni-Poranen on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi

Borealis Polymers Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi nousee syyskuun alusta alkaen Borealis Porvoon toimipaikkapäällikkö Salla Roni-Poranen.

Borealis on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Kuten aiemmin heinäkuussa tiedotettiin, Borealis Polymers Oy:n johdossa tapahtuu muutoksia, kun nykyinen toimitusjohtaja Ismo Pentti siirtyy Borougen olefiinituotantojen johtajaksi Ruwaisiin, Abu Dhabiin 1.9.2017 alkaen. Borealis Polymers Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi nousee syyskuun alusta alkaen Borealis Porvoon toimipaikkapäällikkö Salla Roni-Poranen.

Salla Roni-Poranen työskentelee toimitusjohtajan tehtävän lisäksi Porvoon toimipaikkapäällikkönä sekä vastaa polyolefiinitehtaiden tuotannosta. Hän on työskennellyt yhtiössä 32 vuotta erilaisissa tuotanto- sekä tutkimus ja kehitystehtävissä. Roni-Poranen on koulutukseltaan kemian tekniikan lisensiaatti.

LOPPU

Lisätietoja:

Heli Poikonen, viestintäasiantuntija
Puhelin: 09-3949 3004
sähköposti: heli.poikonen@borealisgroup.com

Borealis

Borealis on johtava innovatiivisten ratkaisujen toimittaja polyolefiineissa, peruskemikaaleissa ja lannoitteissa. Borealiksen pääkonttori sijaitsee Wienissä, Itävallassa. Henkilöstöä on nykyään noin 6.600 eri puolilla maailmaa ja toimintaa yli 120 maassa. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli 7,2 miljardia euroa ja tulos 1 107 miljoonaa euroa. Mubadala investointiyhtiönsä kautta omistaa Borealiksesta 64 % ja loput 36 % omistaa itävaltalainen öljy- ja kaasuyhtiö OMV. Yhteistyössä Borougen kanssa Borealis tarjoaa asiakkaille palveluja ja tuotteita kaikkialla maailmassa. Borouge on Borealiksen ja Abu Dhabi National Oil Companyn (ADNOC) yhteisyritys. www.borealisgroup.com

Get In Touch

Thank you for understanding that we are only able to respond to media enquiries. For all other inquiries, please reach out to us via these contact forms.

Media representatives can reach our media desk during work days in Austria between 8:30 a.m. and 17:00 p.m. (CET) via email or telephone.

High-resolution images and videos are available for download in our media gallery.


Group Media Desk

+43 1 22 400 899 (Vienna, Austria)

media@borealisgroup.com