Back to News

Satu Kosonen-Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi

Satu Kosonen Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi.

Borealis

Satu Kosonen-Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.2.2023 alkaen. Yrityksen toimitusjohtajana reilun viiden vuoden ajan työskennellyt Salla Roni-Poranen jää eläkkeelle 1.5.2023.

Satu Kosonen-Kaija aloitti Borealiksen edeltäjäyritys Neste Chemicalsin palveluksessa vuonna 1990. Sen jälkeen hän on toiminut paikallisen ja kansainvälisen tason johtotehtävissä useissa tuotannollisissa ja kaupallisissa rooleissa. Viimeisimpänä hän on toiminut polyolefiinien kaupallisen keskuksen vetäjänä Borealis-konsernissa. Satu Kosonen-Kaija on kemiantekniikan diplomi-insinööri.

“Olen tyytyväinen, että Satu Kosonen-Kaija, joka tuo laaja-alaisen kokemuksen erilaisista rooleista niin Borealikselta kuin yhteisyritys Borougesta, ottaa vastaan Suomen Borealiksen toimitusjohtajan tehtävän,” sanoo polyolefiinituotantojen johtaja Bob Wullaert. “Toivotan hänelle kaikkea hyvää uudessa roolissa.”

“Otan vastaan tämän vastuullisen tehtävän suurella innolla,” sanoo Satu Kosonen-Kaija. “Porvoon Borealis on iso ja tärkeä toimipaikka, jolla on edessään hieno tulevaisuus. Jatkamme toimintojen kehittämistä kohti kestävää tulevaisuutta yhdessä ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilöstömme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa.”

“Haluan kiittää Salla Roni-Porasta hänen erinomaisesta panoksestaan ja pitkäaikaisesta, lähes 40 vuoden mittaisesta sitoutumisestaan Borealikseen ja sen edeltäjäyrityksiin erilaisissa rooleissa niin tuotannossa kuin tutkimuksessa ja kehityksessäkin,” sanoo Wolfram Krenn, tuotantotoimintojen ja peruskemikaalien konsernijohtaja. “Salla Roni-Poranen on muokannut nykyistä työskentelytapaamme paitsi Porvoon toiminnoissa, myös koko konsernissa ja suomalaisessa kemianteollisuudessa useiden luottamustehtäviensä kautta Kemianteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtajana ja Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n hallituksen jäsenenä. Hän on ollut Borealiksen arvojen roolimalli ja strategiamme tärkeä edistäjä.”

LOPPU

Lisätietoja:

Borealis Polymers Oy
Heli Poikonen
Viestintäasiantuntija
Puhelin: +358 50 3794 119
Sähköposti: heli.poikonen@borealisgroup.com
Satu Kosonen Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi.

Borealis

Downloads
01022023 Mediatiedote Satu Kosonen Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oyn toimitusjohtajaksi Finnish
Satu Kosonen Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi. Borealis
Media Contact
Heli Poikonen
Regional Communications Specialist

Latest News

Media Release – 05/07/2023

Borealis finalise la vente de ses activités Azote à AGROFERT

Read more

Media Release – 05/05/2023

Afin d’améliorer les performances de son site d’Ottmarsheim PEC-Rhin Borealis va procéder à son Grand Arrêt de maintenance

Read more

Media Release – 25/04/2023

COB Trente

Read more

News – 02/03/2023

Borealis Ottmarsheim: Index Egalité Professionnelle

Read more

News – 21/02/2023

Borealis Chimie : Index Egalité Professionnelle

Read more

News – 21/02/2023

Borealis LAT France : Index Egalité Professionnelle

Read more

Media Release – 02/01/2023

Borealis et YILDIRIM annoncent la finalisation de la vente de la participation de Borealis dans Rosier SA à YILFERT Holding dur Groupe YILDIRIM

Read more

Media Release – 03/10/2022

Borealis redémarre le chantier de PDH à Kallo avec Ponticelli comme contractant

Read more

Media Release – 26/09/2022

Borealis et YILDIRIM ont signé un accord contraignant pour que Yildirim acquière la participation de Borealis dans Rosier SA

Read more