Back to News

Toiminta COVID-19 –pandemian aikana, päivitys 31. tammikuuta 2022

Noudatamme edelleen tiukkoja terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä estääksemme COVID-19:n ja sen varianttien leviämisen ja varmistaaksemme liiketoiminnan jatkuvuuden

Tämä on päivitys COVID-19 -uutisiimme. Lue edellinen julkaisu täältä.

COVID-19 –pandemian alusta alkaen olemme onnistuneet varmistamaan turvallisen työympäristön työntekijöillemme. Tämä on liiketoiminnan jatkuvuuden perusta ja pysyy päätavoitteenamme myös vuonna 2022.

Uusi omikron-variantti on tuonut uuden aallon COVID-19 -tartuntoja. Tilanteeseen vastataksemme jatkamme tähänastisista kokemuksista oppimista ja toteutamme kaikki kohtuudella mahdolliset toimenpiteet pysäyttääksemme COVID-19:n ja sen varianttien leviämisen. Näemme tämän entistä tarttuvamman variantin aiheuttamat haasteet ja olemme lisänneet ponnistelujamme työntekijöidemme ja liikekumppaneidemme suojelemiseksi. Samalla jatkamme toimenpiteitämme liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi. Noudatamme niiden maiden ja alueiden hallitusten ohjeita, joiden alueella toimimme, ja tarvittaessa teemme enemmänkin. Työskenaarioita arvioidaan jatkuvasti uudelleen kaikilla toimipaikoillamme tapauskohtaisesti, mukaan lukien säännölliset paikallisten johtoryhmien ja terveys-, turvallisuus-, ympäristö- & laatuosastojen sekä henkilöstöhallinnon tekemät säännölliset riskiarvioinnit. Tämän vuoden tammikuusta lähtien olemme myös lisänneet parhaiden käytäntöjen jakamista toimipaikkojemme välillä oppiaksemme toisiltamme ja tukeaksemme toisiamme entistä paremmin. Samaan aikaan kannustamme aktiivisesti työntekijöitämme ottamaan rokotuksen COVID-19-tautia vastaan.

Näillä toimenpiteillä autamme myös asiakkaitamme ja liikekumppaneitamme minimoimaan työntekijöidensä altistumisen mahdollisille turvallisuus- tai terveysriskeille. Odotamme myös kumppaneidemme noudattavan hallituksen antamia COVID-19 –tautiin liittyviä lakisääteisiä vaatimuksia ja määräyksiä kansallisella ja paikallisella tasolla.

Yhteydenpito

Kiitämme ymmärryksestäsi, että käytännön syistä meidän ei ole mahdollista vastata yksittäisiin kyselyihin siitä, mitä turvallisuustoimenpiteitä meillä on tällä hetkellä käytössä eri toimipaikoillamme.

Pidämme alueelliset verkkosivumme ajan tasalla voimassa olevien turvallisuussääntöjen osalta, koska niiden liikekumppaneiden joiden on päästävä alueellemme, on noudatettava näitä toimenpiteitä. Kiitos, että tarkastat nämä tiedot ja olet yhteydessä yhteyshenkilöösi Borealiksella ennen kuin tulet alueellemme.

Jatkamme säännöllistä tiedottamista vakiintuneiden kanaviemme kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä yhteyshenkilöösi Borealiksella tai yhdeydenottolomakkeella.