Back to News

Borealis zoekt getalenteerde durvers tijdens de opendeurdag van 18 mei

Borealis, een toonaangevende producent van innovatieve oplossingen op het vlak van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen is op zoek naar nieuwe medewerkers voor haar nieuwe fabriek in Kallo. Daarom zetten we onze deuren open tijdens het ontdekkingsweekend van Essenscia op zaterdag 18 mei. 

Kallo (Beveren) wordt de thuisbasis van een nieuwe hoogtechnologische fabriek van Borealis. Op deze plek, aan de oevers van de Schelde, werkt Borealis aan de bouw van een fabriek van wereldklasse die propaan zal omzetten naar propyleen, en die propyleen wordt ook gebruikt als grondstof voor de polypropyleen fabriek op dezelfde site. De nieuwe fabriek is één van de grootste investeringen in de sector in Europa van de jongste decennia en hiervoor werd Borealis ook recent in de bloemetjes gezet met de Foreign Investment of the Year Trophy 2019. 

Een volledig nieuwe fabriek betekent dat we enthousiaste mensen nodig hebben. Daarom nemen we deel aan deze opendeurdag om onze bezoekers de mogelijkheid geven om Borealis beter te leren kennen, maar op die manier hopen we ook om geëngageerde medewerkers te vinden die met ons mee willen werken aan dit unieke project. Heb jij interesse om deel uit te maken van een enthousiast team dat een gloednieuwe fabriek zal uitbaten, kom dan zeker langs op onze opendeurdag op zaterdag 18 mei en vergeet je niet om je vooraf in te schrijven op https://www.yourfuturestartshere.be/nl/events/borealis-kallo-n-v

Downloads
Borealis zoekt getalenteerde durvers tijdens de opendeurdag van 18 mei Dutch
Media Contact
Vicky Van Hoydonck
Communications Specialist