Locations / Sites
Takaisin

Satu Kosonen-Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi

Satu Kosonen Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi.

Borealis

Satu Kosonen-Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.2.2023 alkaen. Yrityksen toimitusjohtajana reilun viiden vuoden ajan työskennellyt Salla Roni-Poranen jää eläkkeelle 1.5.2023.

Satu Kosonen-Kaija aloitti Borealiksen edeltäjäyritys Neste Chemicalsin palveluksessa vuonna 1990. Sen jälkeen hän on toiminut paikallisen ja kansainvälisen tason johtotehtävissä useissa tuotannollisissa ja kaupallisissa rooleissa. Viimeisimpänä hän on toiminut polyolefiinien kaupallisen keskuksen vetäjänä Borealis-konsernissa. Satu Kosonen-Kaija on kemiantekniikan diplomi-insinööri.

“Olen tyytyväinen, että Satu Kosonen-Kaija, joka tuo laaja-alaisen kokemuksen erilaisista rooleista niin Borealikselta kuin yhteisyritys Borougesta, ottaa vastaan Suomen Borealiksen toimitusjohtajan tehtävän,” sanoo polyolefiinituotantojen johtaja Bob Wullaert. “Toivotan hänelle kaikkea hyvää uudessa roolissa.”

“Otan vastaan tämän vastuullisen tehtävän suurella innolla,” sanoo Satu Kosonen-Kaija. “Porvoon Borealis on iso ja tärkeä toimipaikka, jolla on edessään hieno tulevaisuus. Jatkamme toimintojen kehittämistä kohti kestävää tulevaisuutta yhdessä ammattitaitoisen ja sitoutuneen henkilöstömme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa.”

“Haluan kiittää Salla Roni-Porasta hänen erinomaisesta panoksestaan ja pitkäaikaisesta, lähes 40 vuoden mittaisesta sitoutumisestaan Borealikseen ja sen edeltäjäyrityksiin erilaisissa rooleissa niin tuotannossa kuin tutkimuksessa ja kehityksessäkin,” sanoo Wolfram Krenn, tuotantotoimintojen ja peruskemikaalien konsernijohtaja. “Salla Roni-Poranen on muokannut nykyistä työskentelytapaamme paitsi Porvoon toiminnoissa, myös koko konsernissa ja suomalaisessa kemianteollisuudessa useiden luottamustehtäviensä kautta Kemianteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtajana ja Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n hallituksen jäsenenä. Hän on ollut Borealiksen arvojen roolimalli ja strategiamme tärkeä edistäjä.”

LOPPU

Lisätietoja:

Borealis Polymers Oy
Heli Poikonen
Viestintäasiantuntija
Puhelin: +358 50 3794 119
Sähköposti: heli.poikonen@borealisgroup.com
Satu Kosonen Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi.

Borealis

Ladattavat tiedostot
01022023 Mediatiedote Satu Kosonen Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oyn toimitusjohtajaksi Suomi
Satu Kosonen Kaija on nimitetty Borealis Polymers Oy:n toimitusjohtajaksi. Borealis
Yhteystiedot medialle
Heli Poikonen
Regional Communications Specialist

Viimeisimmät uutiset

Uutiset – 04/12/2023

Muovien kiertotalous tarvitsee uudenlaista tuotesuunnittelua ja logistiikkaa

Lue lisää

Uutiset – 31/10/2023

SPIRIT-ohjelman MSWPlast-hankkeessa suoritettiin onnistuneesti ensimmäinen teollisen mittakaavan sekajätteen lajittelukoe

Lue lisää

Uutiset – 27/10/2023

Borealiksen suurseisokki on päättynyt

Lue lisää

Lehdistötiedote – 24/10/2023

Borealis ja Alpiq solmivat ensimmäisen pitkäaikaisen sähkönostosopimuksen uusiutuvan energian toimittamisesta Borealiksen Suomen tuotantolaitoksille

Lue lisää

Uutiset – 17/08/2023

Huoltoseisokki Borealiksen Porvoon tuotantopaikkakunnalla

Lue lisää

Uutiset – 15/06/2023

SPIRITin vuosiseminaarissa jaettiin esimerkkejä muoviteollisuuden kestävyysmuutoksen eteen tehtävästä työstä

Lue lisää

Lehdistötiedote – 13/06/2023

Muoviteollisuuden kestävää muutosta edistävässä SPIRIT-ohjelmassa lupaavia tuloksia toisen toimintavuoden käynnistyttyä

Lue lisää

Uutiset – 12/06/2023

Oceanus Aurora -nestekaasualus saapui neitsytmatkalleen Kilpilahden satamaan torstaina 8.6.2023

Lue lisää

Uutiset – 02/06/2023

Maailmanlaajuisen muovisopimuksen puolesta toimivan yrityskoalition jäsenenä Borealis tukee YK:n sopimusta koskien muovisaastetta

Lue lisää