Locations / Sites
Takaisin

Ukrainan sodan aiheuttamat muutokset Borealiksen liiketoimintaan

Ukrainan sota asettaa meidät kaikki monimutkaisen geopoliittisen tilanteen eteen. Olemme erittäin surullisia humanitaarisesta tragediasta ja kärsimyksestä, ja ajatuksemme ovat niiden luona, joiden henkeä sota uhkaa. Ukrainan sota on traaginen ja vaarallinen tapahtuma, johon suhtaudumme äärimmäisen tyrmistyneinä. Syvimmät sympatiamme menevät kaikille Venäjän sotatoimien suorille ja välillisille uhreille. Vaadimme kaikkien vihollisuuksien lopettamista, verenvuodatuksen on loputtava.

Seuraamme tiiviisti Ukrainan sodan ja asetettujen pakotteiden kehitystä. Tämän kehityksen perusteella Borealis arvioi uudelleen liiketoimiaan Venäjän kanssa noudattaen kaikkia soveltuvia lakeja, mukaan lukien soveltuvin osin Yhdysvaltain, Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n pakotteet.

Yrityksenä tärkein prioriteettimme on edelleen henkilöstömme turvallisuuden varmistaminen ja liiketoimintamme jatkuvuus. Olemme suorassa yhteydessä asiakkaisiimme pitääksemme heidät ajan tasalla. Toistaiseksi olemme päättäneet lopettaa myynnin Venäjälle ja Valko-Venäjälle. Myyntimääriä ohjataan Länsi-Eurooppaan.

Toteutamme tarvittavia toimenpiteitä varmistaaksemme Borealiksen tuotantolaitosten materiaalihankintojen vakauden. Luovumme vaiheittan Venäjältä ja Valko-Venäjältä tehtävistä hankinnoista ja siirrymme tekemään hankinnat lännestä.

Lisää asiasta

Uutiset – 4. October 2022

Borealis on mukana kehittämässä muovijätteelle teollisesti toimivaa kemiallista kierrätyskonseptia teollisuuden ja tutkimuksen yhteisprojektissa

Lue lisää

Lehdistötiedote – 4. October 2022

Borealis kehittää arvoketjukumppaneidensa kanssa joustopakkausratkaisuja, joissa mekaanisesti kierrätetyn kuluttajamuovin osuus on 50 prosenttia

Lue lisää

Lehdistötiedote – 20. July 2022

Borealis esittelee Borvidan™, kiertotalouden mukaisten peruskemikaalien tuoteperheen, joka tukee muovin ja hiilen kierron tulevaisuutta

Lue lisää

Lehdistötiedote – 29. June 2022

Borealiksen strategia 2030: Luomme merkityksellisiä ratkaisuja kestävään elämään

Lue lisää

Lehdistötiedote – 13. June 2022

Borealis Bornewables™, nyt käytössä erityistä puhtautta vaativien elintarvikkeiden pakastepakkauksissa

Lue lisää

Lehdistötiedote – 13. June 2022

Borealiksen Bornewables™ auttaa Uponoria luomaan maailman ensimmäiset uusiutuvaan syöttöaineeseen pohjautuvat ristisilloitetut polyeteeniputket (PE-X)

Lue lisää

Uutiset – 16. May 2022

Borealis mukana PlastExpo Nordic –messuilla 18.-19.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Lue lisää

Uutiset – 12. May 2022

Borealikselle myönnettiin vuoden 2022 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkinto - Yrityspalkintokilpailun teemana "Työhyvinvointi - avain menestykseen"

Lue lisää

Uutiset – 6. May 2022

Borealis tarjoaa kesätöitä noin 75:lle opiskelijalle

Lue lisää