Locations / Sites
Takaisin

Ukrainan sodan aiheuttamat muutokset Borealiksen liiketoimintaan

Ukrainan sota asettaa meidät kaikki monimutkaisen geopoliittisen tilanteen eteen. Olemme erittäin surullisia humanitaarisesta tragediasta ja kärsimyksestä, ja ajatuksemme ovat niiden luona, joiden henkeä sota uhkaa. Ukrainan sota on traaginen ja vaarallinen tapahtuma, johon suhtaudumme äärimmäisen tyrmistyneinä. Syvimmät sympatiamme menevät kaikille Venäjän sotatoimien suorille ja välillisille uhreille. Vaadimme kaikkien vihollisuuksien lopettamista, verenvuodatuksen on loputtava.

Seuraamme tiiviisti Ukrainan sodan ja asetettujen pakotteiden kehitystä. Tämän kehityksen perusteella Borealis arvioi uudelleen liiketoimiaan Venäjän kanssa noudattaen kaikkia soveltuvia lakeja, mukaan lukien soveltuvin osin Yhdysvaltain, Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU:n pakotteet.

Yrityksenä tärkein prioriteettimme on edelleen henkilöstömme turvallisuuden varmistaminen ja liiketoimintamme jatkuvuus. Olemme suorassa yhteydessä asiakkaisiimme pitääksemme heidät ajan tasalla. Toistaiseksi olemme päättäneet lopettaa myynnin Venäjälle ja Valko-Venäjälle. Myyntimääriä ohjataan Länsi-Eurooppaan.

Toteutamme tarvittavia toimenpiteitä varmistaaksemme Borealiksen tuotantolaitosten materiaalihankintojen vakauden. Luovumme vaiheittan Venäjältä ja Valko-Venäjältä tehtävistä hankinnoista ja siirrymme tekemään hankinnat lännestä.

Lisää asiasta

Uutiset – 16. May 2022

Borealis mukana PlastExpo Nordic –messuilla 18.-19.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Lue lisää

Uutiset – 12. May 2022

Borealikselle myönnettiin vuoden 2022 Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikön yrityspalkinto - Yrityspalkintokilpailun teemana "Työhyvinvointi - avain menestykseen"

Lue lisää

Uutiset – 6. May 2022

Borealis tarjoaa kesätöitä noin 75:lle opiskelijalle

Lue lisää

Uutiset – 1. March 2022

Borealis vietti 28. vuosipäiväänsä palkitsemalla henkilöstöään

Lue lisää

Lehdistötiedote – 21. February 2022

Borealis käynnistää merkittävän tutkimus-, kehitys- ja innovaatioyhteistyön muoviteollisuuden kestävän tulevaisuuden edistämiseksi

Lue lisää

Lehdistötiedote – 17. February 2022

Borealis ja Fortum solmivat uuden pitkäaikaisen sähkönostosopimuksen uusiutuvan energian toimittamisesta Suomessa sijaitseviin tuotantolaitoksiin

Lue lisää

Uutiset – 15. February 2022

50 vuotta sitten toimitettiin ensimmäiset polyeteenimuovit Borealis Porvoon LDPE-laitokselta asiakkaalle

Lue lisää

Uutiset – 31. January 2022

Toiminta COVID-19 –pandemian aikana, päivitys 31. tammikuuta 2022

Lue lisää

Uutiset – 9. December 2021

Borealis tukee Helsingin yliopiston uutta kiertotalouden kemian professuuria

Lue lisää